Toptex comercializeaza ace de tricotat si ulei industrial.

Toptex SRL str: Crisan nr.6
cod: 557260 Selimbar, jud Sibiu
mobil: 0744-355380
email: office@acedetricotat.ro
NOU Sterilizatoare-UV

  Home

linie

  Ace si platine

       Kern Liebers

       Saxonia

       Naplafa

       Leistner

linie

  Lubrifianti

linie

  Vanzari masini de   tricotat

linie

  Contact

Saxonia Textile Parts
organe de formare a ochiurilor Saxonia
SAXONIA Textile Parts
Produce organe de formare a ochiurilor pentru masini de tricotat din urzeala, Raschel, masini de crosetat, precum ace patent, pasete, conducatoare de fir etc. De asemenea, produce diferite piese pentru razboaie de tesut jacard si piepteni pentru masini de pieptanat lana sau bumbac.
Saxonia Textile Parts este specializata in productia de pasete, platine si subansambluri complexe pentru tricotare din urzeala si masini Raschel. Compania este parte din KERN-LIEBERS TEXTILE, care dezvolta un program unic de productie pentru platine, ace de tricotat si componente pentru masinile de tricotare din urzeala si masini Raschel, masini de tesut, rame si dispozitive de intins si egalizat si pentru masini de pieptanat. Sinonim pentru calitate, Saxonia este de multi ani unul dintre cei mai importanti furnizori de piese si componente pentru masinile de tricotat din urzeala. Saxonia ofera gama completa de pasete si platine pentru intreaga industrie de gen.
Oferta completa Saxonia cuprinde piese si componente pentru masinile Raschel, precum si o gama extinsa de ace de tricotat Raschel, utilizate de clienti din intreaga lume.
Fabricarea de pasete, bare de model cu pasete, ace Raschel si platine la cele mai inalte standarde in termeni de finisare, precizie dimensionala, reproductibilitate, acuratete si finete sunt o garantie a calitatii, in scopul satisfacerii cerintelor clientilor.
Saxonia este furnizor pentru piese si componente pentru masinile de crosetat, oferind gama completa de pasete, ace patent, ace cu zavor, ace tubulare, bare de model si placute cu pasete, la cele mai inalte standarde de calitate.

Copyright (C) 2024 all right reserved SC Toptex SRL.