Toptex comercializeaza ace de tricotat si ulei industrial.

Toptex SRL str: Crisan nr.6
cod: 557260 Selimbar, jud Sibiu
mobil: 0744-355380
email: office@acedetricotat.ro
NOU Sterilizatoare-UV

  Home

linie

  Ace si platine

       Kern Liebers

       Saxonia

       Naplafa

       Leistner

linie

  Lubrifianti

linie

  Vanzari masini de   tricotat

linie

  Contact

Naplafa ace si pasete
Naplafa ace, pasete, fire de inchidere si stifturi
NAPLAFA
The Sachsische Nadel- und Platinenfabriken, cunoscuta ca NAPLAFA, produce acele pentru triotat si componente pentru masinile de tricotat din urzeala, masini Raschel si masini de incheiat ochi cu ochi. Cunostintele speciale in producerea acelor de tricotat, platine si carlige, pasete simple si jacard, placute cu ace, platine sau pasete etc asigura competitivitatea acestora. Compania este parte a concernului KERN-LIEBERS TEXTILE, care a creat un program unic de dezvoltare a platinelor, acelor si componentelor pentru masinile de tricotat, pentru tricotarea din urzeala si masini Raschel, masini de tesut, rame de intins si egalizat si masini de pieptanat.
NAPLAFA este specializata in producerea de ace, platine si carlige pentru masinile de tricotat din urzeala si furnizeaza ace si componente pentru o gama larga de aplicatii textile.
Pentru incheierea ochi cu ochi, NAPLAFA furnizeaza o gama extinsa de ace si dinti pentru masina de incheiat si ace de cusut cu limba.
Caracteristicile NAPLAFA sunt creativitatea in procesul de dezvoltare, rapiditatea in privinta realizarilor tehnice si constanta in ceea ce priveste calitatea, concentrandu-se asupra clientilor si cerintelor acestora Inca de la crearea sa, in 1951, compania Sachsische Nadel- und Platinenfabriken este lider in productia de ace si platine pentru tricotarea din urzeala si tehnologiile de consolidare prin coasere a netesutelor, asigurand produse de inalta precizie producatorilor de masini textile si producatorilor de textile din intreaga lume. Oferta NAPLAFA cuprinde mai mult de 1700 de tipuri de ace, platine si placute.
Incepand cu anul 2006 NAPLAFA este membru al grupului de companii KERN-LIEBERS.

Copyright (C) 2024 all right reserved SC Toptex SRL.