Toptex comercializeaza ace de tricotat si ulei industrial.

Toptex SRL str: Crisan nr.6
cod: 557260 Selimbar, jud Sibiu
mobil: 0744-355380
email: office@acedetricotat.ro
NOU Sterilizatoare-UV

  Home

linie

  Ace si platine

       Kern Liebers

       Saxonia

       Naplafa

       Leistner

linie

  Lubrifianti

linie

  Vanzari masini de   tricotat

linie

  Contact

ace si platine de tricotat
ace si platine de tricotat Kern-Liebers
KERN LIEBERS Knitting Parts
Produce o gama foarte variata de organe de formare a ochiurilor (ace, platine, conducatoare de ac, selectoare, piepteni etc.) pentru masini de tricotat rectilinii, masini circulare cu diametru mare, masini de tricotat sosete si dresuri fine pentru femei. Multe firme constructoare de asemenea masini (precum Stoll, Lonati etc) isi echipeaza masinile cu accesoriile produse de Kern Liebers.
KERN-LIEBERS Knitting Parts este cel mai mare producator de ace de tricotat, platine si organe de formare a ochiurilor, cu o mare capacitate de dezvoltare a ansamblurilor si componentelor pentru masini textile.
KERN-LIEBERS are cea mai larga gama de produse pentru industria textila din lume. Cu o oferta de peste 40000 de tipuri diferite, KL are cea mai larga gama de piese pt industria tricotajelor. Aproximativ 10000 de produse, solicitate cel mai frecvent, sunt disponibile in permanenta in stoc si pot fi livrate in cel mai scurt timp, asigurand astfel rapiditatea si flexibilitatea livrarilor.
KERN-LIEBERS are un program intens de dezvoltare a ofertei de platine si ace de tricotat, pe care o completeaza cu o gama in continua crestere in ceea ce priveste acele de tricotat.
KERN-LIEBERS produce piese pentru industria tricotajelor inca din 1947, acumuland continuu experienta si cunostinte. Prin colaborare stransa cu clientii si institutele de cercetare si-a dezvoltat continuu produsele, imbunatatind in permanenta calitatea acestora si perfectionandu-si procesul tehnologic pentru gasirea solutiilor optime, in scopul satisfacerii cerintelor clientilor.

Copyright (C) 2024 all right reserved SC Toptex SRL.